6944391186 Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας armatsoukas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
Τέντες Άρης Ματσουκάς
Τέντες Παντός Τύπου Βασιλικό Εύβοιας
 

Ο Ματσουκάς Άρης είναι ένας επαγγελματίας επιχειρηματίας με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας, και η επιχείρησή του ασχολείται με την εγκατάσταση και την επιδιόρθωση παντός τύπου τεντών. Με μακροχρόνια πείρα και εξειδίκευση στον τομέα αυτό, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιχείρηση μας αντιμετωπίζει την εγκατάσταση τεντών σαν έναν τέχνημα. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τέντες για εξωτερικούς χώρους, όπως αιθρίες και κήπους, ή εσωτερικούς χώρους, όπως καταστήματα ή επαγγελματικούς χώρους, επιδιώκουμε να προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική.

Με γνώση των πιο σύγχρονων τάσεων και τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα, είμαστε σε θέση να συμβουλεύσουμε τους πελάτες μας για τον καλύτερο σχεδιασμό και την επιλογή του κατάλληλου τύπου τεντών για τις ανάγκες τους.

 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
Όταν πρόκειται για την επιδιόρθωση τεντών, η επιχείρησή μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα με επαγγελματισμό και ακρίβεια. Είτε πρόκειται για επισκευή ζημιών από καιρικές συνθήκες είτε για ανανέωση και αναβάθμιση των τεντών, εξασφαλίζουμε ότι η εργασία θα πραγματοποιηθεί με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη.
 
  Επιδιορθώσεις Τεντών
  Πέργκολες
  Στόρια
  Ζελατίνες
  Επαγγελματικές Ομπρέλες
  Κατασκευή Τεντών
   Επισκευή Τεντών
  Τοποθέτηση Τεντών
  Τηλεχειριζόμενες Τεντες
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 

 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

armatsoukas@yahoo.gr
 
 

6944391186
 
 

Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας