6944391186 Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας armatsoukas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
Τέντες Άρης Ματσουκάς
Τέντες Παντός Τύπου Βασιλικό Εύβοιας
 

Ο Ματσουκάς Άρης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των τεντών. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν επιδιορθώσεις τεντών, πέργκολες, στόρια, ζελατίνες, επαγγελματικές ομπρέλες, κατασκευή τεντών, επισκευή τεντών, τοποθέτηση τεντών, τηλεχειριζόμενες τέντες και ειδικές κατασκευές τεντών. Διαθέτει την εξειδίκευση και την εμπειρία για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και απαιτητική πρόκληση στον τομέα αυτό.

Επιδιώκει να προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή στον χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Αναγνωρίζει τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών και προσπαθεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και επαγγελματική σχέση.

 
 
 
 
 
 
Με Επαγγελματισμό & Αξιοπιστία
 

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης του Ματσουκά Άρη είναι η ανταγωνιστική του πολιτική τιμών. Κατανοώντας τη σημασία της οικονομίας για τους πελάτες του, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Αυτό του επιτρέπει να παραμένει αξιόπιστος και να έχει μια ικανοποιημένη και ανεβασμένη πελατεία.

Συνοψίζοντας, ο Ματσουκάς Άρης και η επιχείρησή του στο Βασιλικό Εύβοιας είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για την εγκατάσταση και την επιδιόρθωση τεντών. Με την τεχνογνωσία του και την προσήλωσή του στην ποιότητα, προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Επιπλέον, η ανταγωνιστική του πολιτική τιμών τον καθιστά μια επιλογή που αξίζει να ληφθεί υπόψη για οποιονδήποτε αναζητά υπηρεσίες εγκατάστασης και επιδιόρθωσης τεντών.

 
 
 
 
 
 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
 
Ο στόχος της επιχείρησης μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης και επιδιόρθωσης τεντών σε ανταγωνιστικές τιμές. Από την επισκευή μικρών ζημιών έως την κατασκευή προσαρμοσμένων τεντών για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους, αναζητώντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

armatsoukas@yahoo.gr
 
 

6944391186
 
 

Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας