6944391186 Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας armatsoukas@yahoo.gr
 
 
 
Τέντες Άρης Ματσουκάς
Τέντες Παντός Τύπου Βασιλικό Εύβοιας
 
 

 
 

Ο Ματσουκάς Άρης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των τεντών. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν επιδιορθώσεις τεντών, πέργκολες, στόρια, ζελατίνες, επαγγελματικές ομπρέλες, κατασκευή τεντών, επισκευή τεντών, τοποθέτηση τεντών, τηλεχειριζόμενες τέντες και ειδικές κατασκευές τεντών. Διαθέτει την εξειδίκευση και την εμπειρία για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και απαιτητική πρόκληση στον τομέα αυτό.

Επιδιώκει να προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή στον χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Αναγνωρίζει τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών και προσπαθεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και επαγγελματική σχέση.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Είτε πρόκειται για επισκευή ζημιών από καιρικές συνθήκες είτε για ανανέωση και αναβάθμιση των τεντών, ο Ματσούκας Άρης εξασφαλίζει ότι η εργασία θα πραγματοποιηθεί με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη

Περισσότερα

Με γνώση των πιο σύγχρονων τάσεων και τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα, ο Ματσούκας Άρης είναι σε θέση να συμβουλεύσει τους πελάτες του για τον καλύτερο σχεδιασμό και την επιλογή του κατάλληλου τύπου τεντών για τις ανάγκες τους.

Περισσότερα
Άμεση & Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Περισσότερα
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Οι δουλειές μας αντανακλούν την προσήλωση μας στην ποιότητα και την αισθητική, δημιουργώντας λειτουργικές και όμορφες λύσεις για κάθε περίπτωση. Από κομψές και λειτουργικές τέντες για αυλές και μπαλκόνια, μέχρι πέργκολες που προσθέτουν σκιά και άνεση.

Περισσότερα